Ελληνικά

Η εταιρεία μας Kl. Michael Trading Ltd έχει δημιουργηθεί σε ένα χωριό πλούσιο από το Μαύρο Χρυσό της Κύπρου «Την Χαρουπιά». Η εταιρεία Kl. Michael Trading Ltd ενασχολείται κυρίως με την μεταποίηση χαρουπιών. Αξιοποιώντας τις γνήσιες συνταγές των παππούδων της οικογένειας και συνεχίζει την οικογενειακή παράδοση για περισσότερο από 30 χρόνια.
Με την πάροδο του χρόνου, η εταιρεία έχει προβεί στην ανάπτυξη νέων καινοτόμων προϊόντων, εκτός το χαρούπι, και με άλλα είδη ωφέλημα για τον άνθρωπο όπως : σταφύλι, ρόδι, πράσινο μήλο, φράουλα, επικεντρωμένη όμως πάντα στη διατήρηση της άριστης ποιότητας των προϊόντων της.

Εφαρμόζοντας νέες μεθόδους παραγωγής, ποιοτικού ελέγχου και συσκευασίας, διαφυλάσσει την ποιότητα των προϊόντων που παρέχονται στον τελικό καταναλωτή. Παρά την αναβάθμιση των μεθόδων παραγωγής, η εταιρεία εμμένει στην παραγωγή γνήσιων παραδοσιακών προϊόντων χωρίς την προθήκη ζάχαρης, συντηρητικών ή οποιοδήποτε ξένων ουσιών.

Σεβόμενη τις ανάγκες των καταναλωτών ήταν η πρώτη εταιρεία στην Κύπρο που προέβη στην παραγωγή Βιολογικών προϊόντων Χαρουπιού, Σταφυλιού και Ροδιού.

Στόχος της, η υιοθέτηση του υγιεινού τρόπου ζωής και διατροφής στην καθημερινότητα μας. Κύριο μέλημά της ο άνθρωπος και σωματική ευεξία του.

certif

certifications

ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΕ ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ, ΟΠΟΥ ΑΠΟΦΕΡΕΙ ΑΞΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ