Russian (Russia)

Share

Η εταιρεία KL. Michael Trading Ltd έχει δημιουργηθεί σε ένα χωριό πλούσιο από το Μαύρο Χρυσό της Κύπρου «Την Χαρουπιά». 

Πρόκειται για μια εταιρεία που ασχολείται κυρίως με την μεταποίηση χαρουπιών. Αξιοποιώντας τις γνήσιες συνταγές των παππούδων της οικογένειας και συνεχίζει την οικογενειακή παράδοση για περισσότερο από 30 χρόνια. 

Εσύ τι ξέρεις για το χαρούπι;
Το χαρουπόμελο είναι το σιρόπι από τον καρπό του χαρουπιού ή ξυλοκέρατου, που είναι ο χοντρός, καστανόμαυρος εξωτερικά και εσωτερικά καρπός της χαρουπιάς. Η χαρουπιά είναι δέντρο που ευδοκιμεί στην Ανατολική Μεσόγειο. Καλλιεργείται κυρίως σε φτωχά και ορεινά εδάφη μακριά από αυτοκινητόδρομους. Για να αποδώσει καρπό, χρειάζεται τουλάχιστον 8 χρόνια. Είναι δέντρο πολυετές και το ύψος της μπορεί να φτάσει 5-10 μέτρα και αν την αφήσουμε μπορεί να φτάσει τα 20 μέτρα. Το φύλλωμα της είναι πλούσιο με σκούρο πράσινο χρώμα. Το χαρούπι είναι χοντρό και δερματώδες, γεμάτο από μια πυκνή αλευρώδη σάρκα με γλυκιά γεύση και χρώματος κίτρινου ωχρού. Τα χαρούπια είναι πλούσια σε σάκχαρα, ασβέστιο, σίδηρο, φωσφόρο, πρωτεΐνες κλπ. Χρησιμοποιώντας την καλύτερη ποιότητα χαρουπιών, η εν λόγω εταιρεία παρασκευάζει και συσκευάζει τα πιο κάτω προϊόντα χωρίς πρόσθετη ζάχαρη και χωρίς συντηρητικά: 

xaroupi2

Γνήσιο Χαρουπόμελο 
Χαρουπόσκονη 
Harupotella (Χαρουπόκρεμα) 
Harupotella (Χαρουπόκρεμα) με πραλίνα φουντουκιού 
Χαρουπολάτα (Σοκολάτα Χαρουπιού) 
Μαύρη Χαρουπολάτα (Μαύρη Σοκολάτα Χαρουπιού) 
Χαρουπίτο 
Carobsweetella (Καραμέλες Χαρουπιού) 
Ταχίνι με Χαρουπόμελο 
Διάφορα είδη Παστελάκι 
Λικέρ Χαρουπιού 
Τσάι Χαρουπιού 
Καφέ Φίλτρου Χαρουπιού 
Σνακ Χαρουπιού 
Ινδοκάρυδο Χαρουπιού 
Λουκούμι Χαρουπιού 


Οι ιδιότητές του θα σε εκπλήξουν! 
Τα προϊόντα αυτά κάνουν καλό στην υγεία γιατί είναι πλούσια σε ασβέστιο, σίδηρο, φωσφόρο, πρωτεΐνες και υδατάνθρακες. 

xaroypi

Με τη συχνή χρήση, καταπραΰνουν: 
• Στομάχι • Βοηθούν την ομαλή λειτουργιά των εντέρων 
• Κρυολογήματα • Βήχα 
• Βροχήτη • Βοηθά στην οστεοπόρωση 
• Χολή • Δυσκοιλιότητα

proionta22

Χρησιμοποιούνται παντού… 
Σαν γλυκαντικά σε ζεστά ή κρύα ροφήματα, σαν αυτούσιο ρόφημα διαλυμένο με νερό ή γάλα, σε κέικ, στην ταχίνι, σε πίτες, στη μυζήθρα, σε φέτα ψωμί, στο πιλάφι, στο γιαούρτι, στο παγωτό, στη φέτα, στα δημητριακά κ.λπ.

Και όχι μόνο….
Με την πάροδο του χρόνου, η εταιρεία έχει προβεί στην ανάπτυξη νέων καινοτόμων προϊόντων, εκτός το Χαρούπι, και με άλλα είδη ωφέλημα για τον άνθρωπο όπως: Σταφύλι, Ρόδι, Πράσινο Μήλο, Φράουλα, επικεντρωμένη όμως πάντα στη διατήρηση της άριστης ποιότητας των προϊόντων της. Εφαρμόζοντας νέες μεθόδους παραγωγής, ποιοτικού ελέγχου και συσκευασίας, διαφυλάσσει την ποιότητα των προϊόντων που παρέχονται στον τελικό καταναλωτή. 

Παρά την αναβάθμιση των μεθόδων παραγωγής, η εταιρεία εμμένει στην παραγωγή γνήσιων παραδοσιακών προϊόντων χωρίς την προθήκη ζάχαρης, συντηρητικών ή οποιονδήποτε ξένων ουσιών. Σεβόμενη τις ανάγκες των καταναλωτών ήταν η πρώτη εταιρεία στην Κύπρο που προέβη στην παραγωγή Βιολογικών προϊόντων Χαρουπιού, Σταφυλιού και Ροδιού. 

Στόχος της, η υιοθέτηση του υγιεινού τρόπου ζωής και διατροφής στην καθημερινότητα μας. Κύριο μέλημά της ο άνθρωπος και η σωματική ευεξία του.

Πληρ. 22 344 566.

 

Πηγή άρθρου: https://www.checkincyprus.com/article/43895/16-proionta-haroypioy-poy-prepei-na-valeis-sti-diatrofi-soy

WE BELIEVE IN LONG-TERM RELATIONSHIPS THAT BRING VALUE TO BOTH

CONTACT US