Αχνίζουμε το μοσχαράκι μαζί με τα ψιλοκομμένα κρεμμύδια και το μισό ελαιόλαδο σε δυνατή φωτιά μέχρι να ασπρίσει καλά το κρέας.
Προσθέτουμε το Βαλσάμικο Ξίδι με ρόδι και αφήνουμε να εξατμιστεί το πολύ για 2-3 λεπτά. Βάζουμε στην κατσαρόλα δύο ποτήρια ζεστό νερό, σκεπάζουμε την κατσαρόλα, χαμηλώνουμε τη φωτιά στο μέτριο και σιγοβράζουμε για 1 ώρα και 40 λεπτά.
Χοντροκόβουμε το μαύρο πιπέρι και το βάζουμε στο φαγητό μαζί με τον μαϊντανό και το σκόρδο. Συνεχίζουμε το βράσιμο για 5-6 λεπτά.
WE BELIEVE IN LONG-TERM RELATIONSHIPS THAT BRING VALUE TO BOTH