English (United Kingdom)

Share

Untitled 1 inner

 

Υλικά: 

  • 1200 γρμ.  μοσχαρίσιο  ποντίκι κομμένο σε μερίδες
  • 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
  • 4 σκ σκόρδο ψιλοκομμένο
  • 1/2 φλ.  Βαλσάμικο Ξίδι με ρόδι 
  • ½ ματσάκι μαϊντανόψιλοκομμένος
  • 1/2 φλ. ελαιόλαδο
  • αλάτι και 2 κ.σ. μαύρο πιπέρι
 

Εκτέλεση:

  • Αχνίζουμε το μοσχαράκι μαζί με τα ψιλοκομμένα κρεμμύδια και το μισό ελαιόλαδο σε δυνατή φωτιά μέχρι να ασπρίσει καλά το κρέας.
  • Προσθέτουμε το Βαλσάμικο Ξίδι με ρόδι  και αφήνουμε να εξατμιστεί το πολύ για 2-3 λεπτά. Βάζουμε στην κατσαρόλα δύο ποτήρια ζεστό νερό, σκεπάζουμε την κατσαρόλα, χαμηλώνουμε τη φωτιά στο μέτριο και σιγοβράζουμε για 1 ώρα και 40 λεπτά.
  • Χοντροκόβουμε το μαύρο πιπέρι και το βάζουμε στο φαγητό μαζί με τον μαϊντανό και το σκόρδο. Συνεχίζουμε το βράσιμο για 5-6 λεπτά.
 
vinegar pomegranate balsamic

WE BELIEVE IN LONG-TERM RELATIONSHIPS THAT BRING VALUE TO BOTH

CONTACT US