Ελληνικά

Share

carob bread inner

Συστατικά

  • 500 γρ. αλεύρι σκληρό
  • 150 γρ. χαρουπάλευρο
  • 10 γρ. χαρουπόμελο
  • 15 γρ. αλάτι ψιλό
  • 2 μαγιές
  • 1 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 400 ml νερό χλιαρό

Μέθοδος Εκτέλεσης

  1. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200° C στον αέρα.
  2. Βάζουμε όλα τα υλικά στο μίξερ με το γάντζο.
  3. Αναμειγνύουμε στη μεσαία ταχύτητα μέχρι να γίνει ένα ζυμάρι και να ξεκολλάει από τα τοιχώματα.
  4. Λαδώνουμε ελαφρά ένα μπολ, βάζουμε μέσα το ζυμάρι και αφήνουμε να ξεκουραστεί το ζυμάρι για 30 λεπτά και να φουσκώσει.
  5. Πλάθουμε ένα στρογγυλό καρβελάκι με τα χέρια μας και το βάζουμε σε ένα ταψάκι με λαδόκολλα.
  6. Ψήνουμε για 25 λεπτά στους 180° C σε ένα ταψί στρωμένο με λαδόκολλα.
  7. Αφήνουμε να κρυώσει και σερβίρουμε με υλικά της αρεσκείας μας.

 Carob Syrup organic glass                                 Carob Powder Organic

ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΕ ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ, ΟΠΟΥ ΑΠΟΦΕΡΕΙ ΑΞΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ