ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΧΑΡΟΥΠΙ
ΜΗΛΟ
ΣΤΑΦΥΛΙ
ΡΟΔΙ
ΦΡΑΟΥΛΑ
ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ
ΣΑΠΟΥΝΙ ΑΠΟ ΓΑΛΑ ΓΑΙΔΟΥΡΑΣ
ΜΕΛΙ
ΚΑΡΥΔΑ
ΤΑΧΙΝΙ
BLOG
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
facebook
twitter
linkedin
insta
youtube
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Αρχική
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Ψωμί με χαρούπι
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΧΑΡΟΥΠΙ
ΜΗΛΟ
ΣΤΑΦΥΛΙ
ΡΟΔΙ
ΦΡΑΟΥΛΑ
ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ
ΣΑΠΟΥΝΙ ΑΠΟ ΓΑΛΑ ΓΑΙΔΟΥΡΑΣ
ΜΕΛΙ
ΚΑΡΥΔΑ
ΤΑΧΙΝΙ
BLOG
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Ψωμί με χαρούπι
Δημοσιεύθηκε : 10 Δεκεμβρίου 2019
Share
Συστατικά
500 γρ. αλεύρι σκληρό
150 γρ. χαρουπάλευρο
10 γρ. χαρουπόμελο
15 γρ. αλάτι ψιλό
2 μαγιές
1 κ.σ. ελαιόλαδο
400 ml νερό χλιαρό
Μέθοδος Εκτέλεσης
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200° C στον αέρα.
Βάζουμε όλα τα υλικά στο μίξερ με το γάντζο.
Αναμειγνύουμε στη μεσαία ταχύτητα μέχρι να γίνει ένα ζυμάρι και να ξεκολλάει από τα τοιχώματα.
Λαδώνουμε ελαφρά ένα μπολ, βάζουμε μέσα το ζυμάρι και αφήνουμε να ξεκουραστεί το ζυμάρι για 30 λεπτά και να φουσκώσει.
Πλάθουμε ένα στρογγυλό καρβελάκι με τα χέρια μας και το βάζουμε σε ένα ταψάκι με λαδόκολλα.
Ψήνουμε για 25 λεπτά στους 180° C σε ένα ταψί στρωμένο με λαδόκολλα.
Αφήνουμε να κρυώσει και σερβίρουμε με υλικά της αρεσκείας μας.
ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΕ ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ, ΟΠΟΥ ΑΠΟΦΕΡΕΙ ΑΞΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ