Ελληνικά

Share

Ιδιότητες :

Το ρόδι είναι πλούσιο σε βιταμίνες C, Α, Ε, σίδηρο, κάλιο και αντιοξειδωτικές φυτοχημικές ουσίες όπως οι πολυφαινόλες. Περιέχει επίσης ψηλές ποσότητες φυτικών ινών ενώ είναι χαμηλής περιεκτικότητας σε θερμίδες.

  • Επιβραδύνει τη γήρανση
  • Προστατεύει τα νεφρά
  • Αναζωογονεί το ήπαρ
  • Ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα
  • Έχει αντιαλλεργική δράση
  • Αποτρέπει τις καρδιακές παθήσεις
  • Προλαμβάνει τον καρκίνο του προστάτη
  • Δρα κατά του καρκίνου μαστού
  • Δρα προστατευτικά στον καρκίνο του δέρματος
  • Προστατεύει το DNA
  • Ομαλοποιεί την αρτηριακή πίεση
  • Ρυθμίζει το μεταβολικό σύνδρομο
  • Προστατεύει από τη νόσο του Αλτσχάιμερ
  • Προστατεύει από την οστεοαρθρίτιδα

Προϊόντα :

  • Πετιμέζι Ροδιού
  • Σιρόπι Ροδιού
  • Βαλσάμικο Ξύδι Ροδιού
  • Κρέμα Ροδιού
  • Ροδοαμύγδαλο
  • Μουσταλευριά Ροδιού

Χρησιμοποιούνται :

Σαν γλυκαντικά σε ζεστά ή κρύα ροφήματα, κέικ, πίττες, κρέπες, σαλάτες, κρέατα, πουλερικά, θαλασσινά, σάλτσες, λαχανικά, ζυμαρικά, μυζήθρα, γιαούρτι, παγωτό, φέτα, σε φέτα ψωμί, κλπ

ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΕ ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ, ΟΠΟΥ ΑΠΟΦΕΡΕΙ ΑΞΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ