Ελληνικά

Share

Ιδιότητες :

Το σταφύλι είναι πλούσιο σε κάλιο και βιταμίνες Α, Β και C. Τα 100γρ σταφυλιών αποδίδουν 60Kcal. περιέχει αντιοξειδωτικές ουσίες που ονομάζονται φλαβονοειδή και θεωρείται πως συμβάλουν στην πρόληψη χρόνιων νοσημάτων.

  • Λειτουργία της καρδιάς
  • Ισχυρή αντιγηραντική δράση
  • Αιμορροΐδων
  • Διατήρηση της νεανικής εμφάνισης
  • Δυσκοιλιότητας
  • Βοηθάει στη δυσπεψία
  • Η βιταμίνη Α συμβάλλει σημαντικά στην καλή λειτουργία της όρασης. Προστατεύει από διάφορες οφθαλμολογικές παθήσεις
  • Καταπολεμά την κατακράτηση των υγρών διατηρώντας την αρτηριακή πίεση σε χαμηλά επίπεδα
  • Μείωση της χοληστερόλης
  • Συμβάλλει στη θεραπεία διαφόρων λοιμώξεων

Προϊόντα :

  • Πετιμέζι Σταφυλιού
  • Πετιμέζι Άσπρου Σταφυλιού
  • Grapesweetella (Καραμέλες Σταφυλιού)
  • Θρεψίνη (Σταφυλόκρεμα)
  • Θρεψίνη (Σταφυλόκρεμα) με πραλίνα φουντουκιού
  • Μουσταλευριά
  • Βαλσάμικο Ξύδι Σταφυλιού
  • Σταφυλοαμύγδαλο

Χρησιμοποιούνται :

Σαν γλυκαντικά σε ζεστά ή κρύα ροφήματα, σαν αυτούσιο ρόφημα διαλυμένο με νερό ή γάλα, σε κέικ, στην ταχίνι, σε πίττες, κρέπες, στην μυζήθρα, σε φέτα ψωμί, στο πιλάφι, σαλάτες, ψητά λαχανικά, ριζότο, ζυμαρικά, θαλασσινά, κρέατα, πουλερικά, στο γιαούρτι, στο παγωτό, στη φέτα, στα δημητριακά κλπ.

ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΕ ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ, ΟΠΟΥ ΑΠΟΦΕΡΕΙ ΑΞΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ