Ελληνικά

Share

Το χαρουπόμελο είναι το σιρόπι από τον καρπό του χαρουπιού ή ξυλοκέρατου, που είναι ο χοντρός, καστανόμαυρος εξωτερικά και εσωτερικά καρπός της χαρουπιάς. Η χαρουπιά είναι δέντρο που ευδοκιμεί στην Ανατολική Μεσόγειο. Καλλιεργείται κυρίως σε φτωχά και ορεινά εδάφη μακριά από αυτοκινητόδρομους. Για να αποδώσει καρπό, χρειάζεται τουλάχιστον 8 χρόνια. Είναι δέντρο πολυετές και το ύψος της μπορεί να φτάσει 5-10 μέτρα και αν την αφήσουμε μπορεί να φτάσει τα 20 μέτρα. Το φύλλωμα της είναι πλούσιο με σκούρο πράσινο χρώμα. Το χαρούπι είναι χοντρό και δερματώδες, γεμάτο από μια πυκνή αλευρώδη σάρκα με γλυκιά γεύση και χρώματος κίτρινου ωχρού. Τα χαρούπια είναι πλούσια σε σάκχαρα, ασβέστιο, σίδηρο, φωσφόρο, πρωτεΐνες κλπ. Χρησιμοποιώντας την καλύτερη ποιότητα χαρουπιών, η εταιρεία μας παρασκευάζει και συσκευάζει τα πιο κάτω προϊόντα χωρίς πρόσθετη ζάχαρη και χωρίς συντηρητικά:

Ιδιότητες :

Τα προϊόντα αυτά κάνουν καλό στην υγεία γιατί είναι πλούσια σε ασβέστιο. σίδηρο, φωσφόρο, πρωτεΐνες και υδατάνθρακες.

Με τη συχνή χρήση, καταπραΰνουν :

  • Στομάχι
  • Βοηθούν την ομαλή λειτουργιά των εντέρων
  • Κρυολογήματα
  • Βήχα
  • Βροχήτη
  • Βοηθά στην οστεοπόρωση
  • Χολή
  • Δυσκοιλιότητα

Προϊόντα :

  • Γνήσιο Χαρουπόμελο
  • Χαρουπόσκονη
  • Harupotella (Χαρουπόκρεμα)
  • Harupotella (Χαρουπόκρεμα) με πραλίνα φουντουκιού
  • Χαρουπολάτα (Σοκολάτα Χαρουπιού)
  • Μαύρη Χαρουπολάτα (Μαύρη Σοκολάτα Χαρουπιού)
  • Χαρουπίτο / Χαρουπίτο φράουλα / Χαρουπίτο Βερίκοκο
  • Carobsweetella (Καραμέλες Χαρουπιού)
  • Ταχίνι με Χαρουπόμελο
  • Διάφορα είδη Παστελάκι
  • Λικέρ Χαρουπιού
  • Τσάι Χαρουπιού
  • Καφέ Φίλτρου Χαρουπιού
  • Σνακ Χαρουπιού
  • Ινδοκάρυδο Χαρουπιού
  • Λουκούμι Χαρουπιού

Χρησιμοποιούνται :

Σαν γλυκαντικά σε ζεστά ή κρύα ροφήματα, σαν αυτούσιο ρόφημα διαλυμένο με νερό ή γάλα, σε κέικ, στην ταχίνι, σε πίττες, στην μυζήθρα, σε φέτα ψωμί, στο πιλάφι, στο γιαούρτι, στο παγωτό, στη φέτα, στα δημητριακά κλπ.

ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΕ ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ, ΟΠΟΥ ΑΠΟΦΕΡΕΙ ΑΞΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ