Προθερμαίνετε το φούρνο στους 200°C. Τοποθετείτε αντικολλητική λαδόκολλα σε ένα ταψί και βάζετε επάνω τα φιλέτα σολομού (αν θα χρησιμοποιήσετε σολομό με πέτσα, τότε αυτή να είναι στην κάτω πλευρά του ταψιού). Αλατοπιπερώνετε.
Βήμα 2
Σε ένα μπολ αναμιγνύετε το μέλι, το ξίδι, το χαρουπόμελο, τη ζάχαρη, τα δύο είδη σησαμιού και το σκόρδο. Αν το μίγμα είναι αρκετά παχύρρευστο βάλτε λίγο νερό.
Βήμα 3
Στη συνέχεια, απλώνετε τη μισή σάλτσα πάνω από το σολομό και ψήνετε στον προθερμασμένο φούρνο για 10 λεπτά. Ακολούθως, βάζετε και την υπόλοιπη σάλτσα και συνεχίζετε το ψήσιμο για ακόμα 5 λεπτά. Σερβίρετε με ρύζι ή κους κους με λαχανικά.
WIR GLAUBEN AN LANGFRISTIGE BEZIEHUNGEN, DIE BEIDEN WERT BRINGEN